SNØ Interiør
Stine Nordgård Øverby Interiør hjemmebesøk befaring rådgivning oppussing farge inspirasjon SNØ interiør Melhus Trondheim Holtålen Røros Støren interiørhjelp nybygg bolig hus renovering veiledning interiørkonsulent hva koster pris Trøndelag design boligsalg salg

SNØ Interiør er et foretak som eies og drives av meg Stine Nordgård Øverby, utdannet Interiørkosulent ved Høyskolen Kristiania (tidligere Norges Kreative Høyskole). Jeg har de siste årene jobbet som interiørkonsulent og teknisk tegner.

 

Jeg er så heldig å få hjelpe folk med å lage funksjonelle hjem som kler hver enkelt. Alle har ulik smak og ulike meninger, det er nettopp dette som skaper så mange forskjellige behov et hjem skal oppfylle. Boligen din skal være etter din smak, dine ønsker og oppfylle dine krav til funksjonelle, varige og gode løsninger. Jeg hjelper deg å forenkle hverdagen din og skape trivsel. For mange faller dette lett, men for andre kan det være krevende å finne en løsning som man er fornøyd med. Jeg har kompetansen, du har smaken.

 

Jeg brenner for god fargebruk, farger gjør oss glad. Omgivelsene påvirker oss mer enn vi tror og er klar over. Farger gir oss energi og kan tappe oss for energi. De kan gjøre oss oppstemt, rolig, sint, kreativ og få oss til å tenke klarere. Hver farge har sin egenskap. Det er ingen grunn for at hjemmene våre skal påvirke oss negativt. Er det noe vi trenger her oppe i kalde nord så er det farger når mørket og kulda kommer. 

 

Jeg liker å være kreativ og gjerne på forskjellige plan, så i tillegg til mine interiøroppdrag har jeg også planlagt borddekking til selskap, designet innbydelser, bordkort, etiketter og postere.


 

Hva kan jeg gjøre for deg?